Vikend horoskop za period od 24. do 26. decembra: Rakovi, birajte reči kojima se obraćate partneru

|

Ovan

Pred vama je mnogo obaveza koje bi trebalo završiti, ili bar privesti kraju. Najpre se dobro organizujte, a stići će i pomoć sa strane. Niste oduševljeni radnim vikendom, radom od kuće ili sređivanjem svog životnog prostora, ali neke stvari je bolje završiti sada i provesti u miru predstojeće praznike. Uvođenje novih zdravih navika može poboljšati vaš imuni sistem.

Bik

Praznična atmosfera donosi vam sećanja na neke događaje iz prošlosti. Možda ćete sada nekesituacije gledati drugim očima, ili ćete dobiti informacije koje će baciti novo svetlo na njih. Napravite spisak onoga što planirate da uradite sledeće nedelje, jer postoji velika šansa da ćete usled praznične euforije postati samo praznično anksiozni pokušavajući da ispunite svoja i tuđa očekivanja.

Blizanci

Ovog vikenda ste neobično sentimentalni – osvrćete se na odnose sa nekim ljudima. Poželećete da nekim osobama pružite novu šansu. Porodične priče i vraćanje na stare priče vas možda ovih dana neće zaobići, ali gledajte na to kao na jedno veliko spremanje pre ulaska u Novu godinu.

Rak

Ovog vikenda izvesno je putovanje, ali čitava organizacija vam može biti dosta stresna ukoliko se trudite da sve bude pod konac. Uživajte u malim stvarima koje vas okružuju. Povezivanje sa dragim ljudima može učiniti vaš odnos još kvalitetnijim. Birajte trenutak, ili još bolje birajte reči koje izgovarate osobi do koje vam je stalo.

Lav

Budite praktični ovog vikenda, ali pritom se i zabavite. Priprema poklona i šoping vam mogu prijati u narednih nekoliko dana, a najbitnije u tom procesu je da se dobro osećate. Darivanje od srca je vaša velika vrlina, no ne zaboravite da i sebe nečim obradujete. Hedonizam je na vrhu vaše liste, zato ga konzumirajte u svim oblicima, samo, setite se postavljenih granica.

Devica

Znate ko ste i šta želite, a ovog vikenda pokazaćete to i drugima. Kreativni ste, a vaše organizacione sposobnosti su na vrhuncu. Vaša sposobnost multitaskinga je fantastična. Ipak, radite jednu po jednu stvar, umesto što sebi stvarate nepotrebnu zbrku. Ne mora sve biti savršeno urađeno.

Vaga

Bitna porodična pitanja isplivavaju na površinu. Bilo da ste neke teme želeli da preskočite, ili da niste želeli da o tome raspravljate, najbolje bi bilo promeniti temu. Sve u svoje vreme. Mir i privatnost je ono što vam je ovog vikenda neophodno.

Škorpija

Ovog vikenda u krugu prijatelja razmenjujete ideje. Ono što je za vas normalno drugoj osobi može označavati haos. Držite se svojih stavova, ali ne previše tvrdoglavo. Informacije koje do vas dolaze ovih dana mogu vas iznenaditi, a moguće i zamisliti. Možda nemate sve odgovore, ali sigunro imate još više pitanja koje bi trebalo postaviti.

Strelac

Dok se drugi spremaju za praznike, vi ste rešeni da završite posao i obaveze po svaku cenu. Ovog vikenda odredite ciljeve za narednu godinu, ili razmislite u kom pravcu želite da krenete. Ukoliko planirate okupljanje porodice ili prijatelja, pobrinite se da održite datu reč i podelite obaveze oko organizacije sa još nekim.

Jarac

Podelite svoje strahove, zatražite pomoć, ili jednostavno rasporedite obaveze između sebe i osobe koju smatrate jednakom. Planove za narednu godinu najpre stavite na papir, a onda se konsultujte sa osobom od poverenja. Možda od sebe previše očekujete, zato se držite realnijih ciljeva koje ćete vremenom menjati.

Vodolija

Ovog vikenda osećate veliki unutrašnji pritisak. Stres koji sebi nanosite je posledica dužeg osećaja nezadovoljstva nekom sferom života. Ovaj vikend vam može pomoći da dokučite uzrok, ali i da razmislite na koji način ga se možete rešiti, ili bar ublažiti posledice.

Ribe

Nekada je najbolje povući se u stranu. Možda je najbolje i za vas i za partnera da celokupnu organizaciju prepustite drugoj strani, jer svaka vaša greška može biti dovoljno puta pomenuta i uveličana. Nekada je najbolji način komunikacije nedostatak iste.

Izvor: harpersbazaar.rs