Vikend horoskop za period od 10. do 12. juna: Devica ide na put, Vodolije žude za promenom

|

Ovan

Na ljubavnom planu situacija se polako smiruje. Nakon dužeg vremena tačno znate šta želite. Za vikend se posvetite sebi i ljubavi.

Bik

Tenzije na poslu su i dalje prisutne. Konačno je došao kraj radne nedelje i željno očekujete vikend kako biste se posvetili sebi i svom telu. Prijaće vam opuštajuća kupka ili tretman u nekom spa centru.

Blizanci

Komunikacija sa okolinom je savršena. Međutim, vi niste u potpunosti zadovoljni kako se odvijaju stvari na poslu. Za vikend napravite plan šta bi mogli da poboljšate kod sebe.

Rak

Porodični odnosi se polako smiruju. Više nema napete energije koja se osećala tokom cele nedelje. Dane vikenda posvetite sebi i uživanju u stvarima koje volite.

Lav

Lepa, ali zahtevna nedelja je iza vas. Zadovoljni ste postignutim rezultatima. Isto se preliva i na sledeću nedelju, zato vikend iskoristite da napravite prioritet gde i kome ste potrebni.

Devica

Obaveze završavate na vreme. Sada sve konce držite u svojim rukama. To vam stvara mir. Za vikend napusite grad, prijaće vam.

Vaga

Želite da se resetujete. Zadovoljni ste, ali vam je naporno. Mini odmor je idealno rešenje za predstojeći vikend. To će vam napuniti baterije.

Škorpija

Intuicija vam je naglašena i signalizira vam da ste na izmaku snage. Najbolje rešenje je odlazak u prirodu. Poziv prijatelja za vikend ne odbijajte, mogli biste da stvorite lepe uspomene.

Strelac

Ljubavni život vam daje snagu i sigurnost. Partner vas bezrezervno podržava. Zadovoljni ste kako vam se odvija život. Vikend je vreme za vas i partnera – uživajte u romantičnim momentima.

Jarac

Stvari na poslu se odvijaju u željenom pravcu. Međutim, ljubav vam zadaje glavobolju. Prošlost je opet tu. Za vikend dobro razmislite da li otvarate ili zatvarate ta vrata – odluka će značajno uticati na vašu budućnost.

Vodolija

Imate veliku želju da nešto promenite u svakodnevnom životu. Ako ste razmišljali o detoksu organizma sada je idealno vreme za to. Za vikend se pozabavite ovom temom.

Ribe

Sve što ste dosad radili dobija krunu uspeha. Svesni ste sebe i svojih kvaliteta. Početkom naredne nedelje vas očekuje još jedan sastanak koji će biti malo naporan, ali vam donosi veliku nagradu. Vikend posvetite sebi jer vam je potrebna snaga.

Izvor: novosti.magazin.rs