Vendi zapanjila izjavom: “I Darvin se ogradio od svoje teorije” – Objavila roman i otkrila kojom temom se bavi

|

Pevačica i voditeljka Vesna Vukelić Vendi, sada je zvanično postala i pisac. Ona je objavila dugo najavljivano književno delo a sada otkriva o čemu se radi u njenom romanu. Vendi tvrdi da je njen roman baziran na istini i da se u njemu “razotkrivaju zamke sila tame i dešavanja u njihovom sudaru s pravoslavljem”.

“Tema nije poželjna današnjoj završnici kreiranja svesti naroda iz prošlosti, a kada to kažem mislim na dalju istoriju koja seže i do 500 godina unazad. Planetarno smo učeni da bog, kralj, odnosno vlast i dom čine život blagorodnim, a kada se uvede globalistički način razmišljanja da je čovek nastao slučajnim procesima iz neke pračorbe, onda dolazimo u situaciju da savremeni čovek živi u svedozvoljenosti”, objašnjava Vendi i dodaje:

“Čovek je klesan od vremena industrijske revolucije, onda je došao izmišljeni kapitalizam, a tu je i Darvin koji se sam ogradio od svoje teorije. Kada imamo tu vrstu laži da čovek može da živi kako hoće, to je čitav proces šminkanja u kome lažne sile zla određuju svoj posao i ljudi učestvuju masovno u korišćenju tih sila”, nagovestila je Vendi o čemu se radi u njenom romanu.

Izvor: mondo.rs