Vendi oštro isprozivala Seku Aleksić zbog stava o paradi: “Ona je klasični Juda – Dobila je decu zahvaljujući molitvama, a onda…”

|

Gošće zabavnog sata Pulsa emisije kod autora i voditelja Ivana Gajića bile su pevačica, a od nedavno i književnica, Vesna Vukelić Vendi i novinarka Milica Stanimirović, koje su govorile o Prajdu.

Svoje mišljenje, kao i uvek bez dlake na jeziku, iznela je Vendi, osvrnuvši se na izjavu koleginice Seke Aleksić o paradi.

“Imamo slučaj Seke Aleksić koja je podržala Prajd. Mislim, ona je klasični Juda. Priča kako se ocrkvenjuje, da je redovno čistila grob oca Tadeja u Vitovnici. Hvala Bogu dobila je dva sina, što je fantastično, zahvaljujući molitvama, a onda je kao Juda brže-bolje zarad ličnih interesa, sitnih šićarskih otišla i podržala: rekla je Vendi u Pulsu Srbije i dodala:

“Što je nafrapantnije, ona je to uradila prva. Ne bi me iznenadilo da je to uradio neko ko je ateista, ili agnostik, ima takvih pevačica”, zaključila je Vesna Vukelić Vendi.

Podsetimo se, Seka je svoj stav o gej paradi iznela na Tviteru, podelivši snimak sa litija i napisavši sledeće:

“Ako se već neko brani na ovaj način, sa litijom i sa ikonama, trebalo bi da zna osnovne stvari, a to je da ne osuđuješ nikoga da se tebi ne bi sudilo! Ako voliš Gospoda i sve što je stvorio onda zaista voli, dozvoli svakome da dobije svoju šansu za pokajanje”, glasio je tada Sekin tvit.

Izvor: kurir.rs