Tužne vesti iz doma Marije Šerifović, cela porodica u neverici: Otišla je pevačicina velika podrška

|

Tužne vesti iz porodice pevačice Marije Šerifović stižu danas, nakon što je objavljeno da pevačicin stric više nije sa nama. Milan Šerifović rođen je 15. oktobra 1949. godine, završio je Ekonomsku školu, a potom i studirao Ekonomski fakultet.

Stric Marije Šerifović bio je autor i voditelj emisije “Autogram”, najpopularnije radio emisije na području cele Jugoslavije, u kojoj su gosti bili najpoznatiji solisti narodne muzike. Koliko je emisija bila popularna i slušana najbolje dokazuje podatak da je Šerifović nedeljno dobijao od 500 do čak 1000 pisama slušalaca u kojima su predlagali goste za emisiju i koje nije mogao sam da pročita, već je imao saradnike koji su mu u tom poslu pomagali.

Milan Šerifović autor je knjige o ribolovu, prvak nekadašnje Jugoslavije u sportskom ribolovu, tri godine je bio savezni selektor za pionire i omladince u ribolovu, jedan od osnivača Stono-teniskog kluba Radnički. O Mariji je uvek govorio u superlativu.

“Može Marija da ima godina koliko god hoće, biće uvek naše dete. Može da ide gde god hoće, na sve kontinente Sveta, njeni koreni ne mrdaju, uvek će biti ovde u njenom i našem Kragujevcu”, izjavio je jednom prilikom Milan Šerifović.

Izvor: alo.rs