“To je sramota za Novaka”: Bivši šampion Vimbldona žestoko isprozivao Srbina – Evo šta ga nervira kod Đokovića

|

Novak Đoković delima je dokazao da je najbolji teniser ikada. Nedavno je osvojio 23. Gren slem i tako prestigao konkurenciju, pa je po svakom mogućem parametru najbolji u istoriji belog sporta. Međutim, i dalje ima onih koji ne žele da mu odaju to priznanje.

Jedan od njih je bivši šampion Vimbldona u dublu 2012. godine, Federik Nilsen, koji smatra da se srpski teniser folira u javnosti.

“Upravo za to mislim da je sramota za Novaka Đokovića. Jako ga volim po mnogo čemu, ali me nervira što se ne zalaže za sebe. Pokušava da prikaže sebi i svetu da je drugačija osoba od onoga što jeste. Mislim da mu to nije potrebno”, rekao je Nilsen u razgovoru za Spilxperten.

On je potom pohvalio potom mladog Runea, za kog ističe da je potpuno iskren, za razliku od Đokovića.

“Mislim da je Holger dobar u medijima i u odnosu na to kako se predstavlja na društvenim mrežama. On je pošten i u toj meri stoji iza sebe. Ima i nekad dobre i smešne odgovore, mislim da je dobar i na TV-u. Znamo kako se Nik Kirjos predstavlja u raznim medijima, a Holger ima malo toga u sebi. Ne plaši se da da nešto od sebe. Ima stav, koji mu pomaže da izgradi vrednost van terena”, naglasio je Nilsen.

Izvor: novosti.rs