Svetlana Ceca Kitić oprostila se od velike bivše ljubavi: “Neka te čuvaju anđeli” – Bili su u braku dve godine

|

Nekadašnja najbolja rukometašica sveta doživela je veliki gubitak. Bivši muž Cece Kitić iznenada je preminuo, preneli su domaći mediji. Upoznali su se 2007. godine, a to je bio četvrti muž legendarne odbojkašice. Brak im je potrajao samo dve godine.c

Od bivšeg supruga Ceca se oprostila i na društvenim mrežama:

“Poslednji pozdrav Milane, neka te anđeli čuvaju”, napisala je i izjavila saučešće porodici bivšeg supruga.

Ceca je posle razvoda od Milana Magića istakla da veruje u brak uprkos svemu ali jednostavno nije uspela da pronađe nekog sa kim će ostati celog života.

Slavna rukometašica se prvi put udala kada je imala samo 19 godina, za fudbalera Blažu Sliškovića. Razvod je usledio nakon samo četiri meseca.

Nakon toga udala se 1982. godine za ljubav iz srednje škole, rukometaša Dragana Dašića. Venčali su se 1982. godine, a iste godine i dobili sina Nikolu. I na ovaj brak Ceca je stavila tačku posle četiri godine i to kako je rekla zbog toga što je nije pružao podršku u odgajanju deteta. Godine 1988. bivša rukometašica ušla je u brak sa sportskim menadžerom Goranom Bogunovićem. Iste godine dobili su ćerku Maru. Nakon razvoda se zaljubila u biznismena Zorana Kovačevića Koču, s kojim je u vanbračnoj zajednici dobila ćerku Sašku.

Svetlana je preživela veliku dramu zbog kredita u švajcarskim francima, zbog čega umalo nije ostala bez stana. Zbog velikog stresa suočila se sa povratkom bolesti štitne žlezde, a sada se upustila u privatni biznis. Ceca naime ima pekaru i tako sada zarađuje.

Izvor: story.rs