Svekrva se konačno obratila Anastasiji: Uputila joj snažnu poruku nakon što je Cecina ćerka pokazala trudnički stomak (FOTO)

|

Anastasija Ražnatović i njen izabranik Nemanja Gudelj, juče su sa svima podelili najradosnije vesti, objavivši fotografiju na kojoj smo imali prilike da vidimo, Cecinu naslednicu u drugom stanju, dok budući otac sa nestrpljenjem očekuje rođenje ćerke.

Anastasija je u četvrtom mesecu trudnoće, a s obzirom na to da već duže vreme boravi u Sevilji gde je sa fudbalerom započela zajednički život, uspeli su da od radoznalih očiju javnosti sakriju lepe vesti u prvim mesecima trudnoće i tek sada ih podele sa svima.

Tim povodom oglasila se pevačica Ceca Ražnatović koja ne krije sreću što će po treći put postati baka. Među prvim čestitkama, našla se i ona od Nemanjinog brata Dragiše Gudelja, koji je bio velika podrška Anastasiji i Nemanji od početka njihove veze.

Reakcija Nemanjine majke dugo se čekala, s obzirom na to da je poznato da su odnosi između Olivere i Vanje Gudelj, s jedne strane, i Cece i Anastasije Ražnatović, sa druge, zahladneli još prošle godine kada su prestale da se prate na Instagramu, ni dan danas se ne zna.

Ipak, nakon prelepe fotografije koju je Gudelj podelio u zagrljaju trudne Anastasije, Olivera nije ostala imuna i objavila je istu, a ispod nje kratko na engleskom napisala: “Vas dvoje ćete biti najbolji mama i tata!”

Izvor: hellomagazin.rs