Stigli su mi rezultati, imam knedlu u grlu: Goca Tržan saopštila da li joj je uspela 5. vantelesna oplodnja

|

Pevačica Goca Tržan se sa suprugom Radomirom Novakovićem Rašom duže vreme bori za potomstvo. Donela je odluku da otkaže učešće na Beoviziji, kako bi se u Pragu po peti put podvrgla procesu vantelesne oplodnje i konačno podarila naslednika svom suprugu.

Ipak, i pored svih nadanja, Goca Tržan saopštila je da vantelesna oplodnja ni ovoga puta nije uspela.

“Ne bih sad da pričam o tome zato što sam dobila rezultate i negativni su, nisam trudna”, sa knedlom u grlu saopštila je rezultete u emisiji “Premijera”.

Borba Goce Tržan već dugo traje, a svaki put kada se priprema za sam proces pevačica se podvrgava teškoj hormonskoj terapiji tokom koje je iscrpljena i slaba.

“Borba za potomstvo zvuči plemenito, a zapravo je reč o kuluku, teškoj muci i pritisku. Nimalo nije lako istrpeti hormonsku terapiju. Mesec dana se osećam kao da sam luda i imam bipolarni poremećaj, loše sam volje… Naduje mi se stomak jer zadržavam vodu. Ma mozak mi se naduje! A onda posle svega što prođem sledi neizbežno pitanje: “Da li vam je uspela vantelesna oplodnja?” Ma ajde više! Preko glave mi je da odgovaram na takva pitanja, jer je to moja intima koja je vrlo osetljiva”, ispričala je nedavno Tržanova.

Izvor: story.rs