Spisak lapsusa kontroverzne voditeljke Jovane Jeremić

|

1. Staford i odron

Đak generacije, kako je za sebe rekla perjanica Ivice Dačića, tokom samo jedne nedelje, nije prestala da šokira javnost lapsusima. Nakon što je dr Aleksandra Sredojevića, protojereja-stavrofora, predstavila kao psa rase staford, Jovana Jeremić je odar pobrkala sa odronom.

2. Psi i deca – koja je razlika?

Voditeljka je u emisiju pozvala dva gosta, kako bi napravila, kako kaže, paralelu. Jedan gost je izgubio šesnaestogodišnjeg sina, a drugi psa. I to je za gospođu Jeremić nešto što je sasvim logično porediti.

– Ja sam namerno pozvala dva sagovornika iz različite perspektive. Gospodin Saša je izgubio sina od 16 godina, a ti si izgubila psa. Negde kao uredniku, kao nekome ko je umetnik suštinski u ovom poslu, u novinarstvu, ja sebe tako doživljavam, bilo mi je važno da napravim paralelu. Kao i u književnosti kad pišeš pismeni rad, pa ti da profesorka da pišeš neku temu i ti praviš paralele na osnovu književnih dela koje si pročitao. Meni je bilo važno da napravim jedno poređenje. On je izgubio sina, a ti si izgubila psa – izgovorila je Jovana u porgramu uživo i zaprepastila gledaoce.

3. “Ja ću da trajem, a Jurića neće biti nigde”

Osnivača “Fondacije Jurić” i oca devojčice Tijane Jurić pozvala je u svoju emisiju, ali je on odbio da gostuje.

– On je izgubio, ne ja. Ja ću da trajem, a Jurića neće biti nigde – izjavila je članica Saveta za spoljnu politiku, međunarodne odnose i regionalnu saradnju Socijalističke partije Srbije, nakon očigledno bolnog odbijanja.

4. Masonski lobi iza Evrovizije

Komentarišući nedavno završenu 65. Evroviziju, Jovana je odlučila da sa javnošću podeli svoje “stručno” mišljenje i da sud o nastupu takmičarke iz Azerbejdžana.

– Favorit mi je žena koja peva pesmu “Mata Hari Kleopatra” – Azerbejdžan. Ja volim sve što je muslimansko, što je muslimanskog karaktera, volim te muslimanske zemlje, Dubai, Azerbejdžan… Imaju taj melos koji me pali. Ona završava svoj nastup sa Svevidećim okom, a to nije slučajno. To je masonski znak. Vidi se da ona ima debeo lobi koji stoji iza nje i koji će lobirati na “Evroviziji” – ispričala je Jovana.

Izvor: espreso.rs