Slađa Alegro skrhana od bola, objavila tužne vesti: “Kako da se ovako rastanemo” – Svi joj šalju podršku (FOTO)

|

Pevačica Slađana Dragaš, poznatija kao Slađa Alegro važi za izvođača moćnog glasa koja svojim pesmama nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a prirodnošću i harizmom takođe pleni i jedna je od mnogima omljenih osoba na domaćoj sceni. Kao vrlo druželjubiva, ona svoja prijateljstva neguje dugi niz godina što često deli i na društvenim mrežama, a najnovijom objavom Slađa Alegro rastužila je svoje pratioce i prijatelje.

Naime, na svom “Instagram” nalogu, skrhana od bola, pevačica se oprostila poslednji put od drage osobe emotivnim rečima:

“Šta da napišem kad sam nema?? Kako da se ovako rastanemo? Samo još milijardu puta da se upitam zašto???? Voli te kuma”, dirljivim rečima oprostila se neutešna Slađa Alegro od svog prijatelja i saradnika, te dobila brojne poruke podrške koje su joj sada najpotrebnije.

Iznenadni odlazak prijatelja koji je inače bio vlasnik jednog poznatog kluba u Negotinu pogodila je i Slađinu koleginicu Tijanu Milentijević koja se takođe oglasila na Instagramu i svoju žal iskazala rečima kako ga nikad neće zaboraviti.

Izvor: story.rs