Sin Danila Lazovića uspešan je rukometaš: Ceo život trudim se da ne obrukam ime oca (FOTO)

|

Bard našeg glumišta Danilo Lazović imao je četvoro dece. Najstarija ćerka Jelena postala je farmaceut, Milena je završila psihologiju, dok najmlađi Miloš sa mamom Brankom vodi prodavnicu mešovite robe na Avali.

Vuk, koji je rođen 1988. godine, još kao dečak je počeo da trenira rukomet. Počeo je u Partizanu, a vremenom je izgradio uspešnu internacionalnu karijeru. Trenutno je u Kuvajtu.

“Rođen sam u Beogradu, otac mi je iz Brodareva, Srbin, majka mi je sa Cetinja. Imam rodbinu u Crnoj Gori”, ispričao je u jednom intervjuu kako je došlo do toga da obuče dres crnogorske reprezentacije, uz napomenu da takav poziv nije dočekao od reprezentacije Srbije.

Vuk Lazović je već deset godina u braku sa rukometašicom iz Slovenije Barbarom Varlec, a kruna njihove ljubavi je sin Luka. Porodična baza im je u Podgorici.

O ocu Danilu Lazoviću Vuk uvek priča sa setom i posebnom emocijom:

“Ne moram da kažem koliko mi nedostaje ali to je život. Od samog starta rekao sam sebi da moram da nastavim. Imam brata, sestre i mamu. Znao sam da ne mogu ništa promeniti, a morao sam i njima da pomognem. Otac mi stoji istetoviran na ramenu. Ceo život borim se da njegovo ime ne obrukam. Mislim da nisam i nikada ga neću obrukati”, ispričao je jednom prilikom Vuk Lazović.

Izvor: hellomagazin.rs