Sergej Trifunović pustio bradu i kosu do ramena: Pljušte komentari na račun novog imidža (FOTO)

|

Glumac Sergej Trifunović oduvek je važio za jednog od najpoželjnijih neženja na javnoj sceni. Dame je privukao buntovničkim stilom kojim prikriva emotivnog, nepopravljivog romantika.

Njegov stav, harizma, ali pre svega sposobnost da u svaku ulogu uđe celim bićem i predstavi nam idealno i jednog Albanca, konobara, pa i komunistu, vrlo privlači i zrači zbog čega glumac često od ženske populacije dobija epitete nedoljiv – neumoljiv.

To što se još nije oženio i stvorio porodicu najbolje svedoči epitetu neumoljiv, a da li je zaista tako ili Sergej jednostavno još nije pronašao srodnu dušu ostaje nam da vidimo.

Umesto na porodicu, Sergej je svu energiju usmerio ka poslu. U poslednje vreme dosta snima, a s tim u vezi ulazi i izlazi iz uloge u ulogu, što svakako zahteva i imidža.

Izgled Sergeja Trifunovića za potrebe novog projekta, koji je u izradi, potpuno je šokirao javnost, a oduševio dame.

Glumac je, naime, pustio kosu do grudi, vezao je u rep, čime je drastično izmenio lik. Novi izgled Trifunović je zabeležio fotografijom koju je objavio na Instagramu, a gomila pozitivnih komentara najbolje svedoči o tome šta publika misli o glumčevom novom imidžu.

Izvor: story.rs