Sekina nesuđena jetrva je poznata pevačica: Odavno su u lošim odnosima – Umešali se i Veljkovi roditelji

|

Pevačica Biljana Sečivanović važi za dobrog druga, uvek je tu da zaštiti kolege, ali ona i Seka Aleksić već godinama izbegavaju da se sretnu i pričaju jedna o drugoj.

Razlog kriju, ali izgleda da je problem nastao još kada je Bilja, pre mnogo godina, ušla u vezu sa Sekinim deverom Rolandom Piljkićem. Njih dvoje su bili u vezi na daljinu, on je bio u Švajcarkoj, a ona u Srbiji.

“Odlazim kod njega samo kada su raspusti i kada mi sin ne ide u školu, on je češće kod nas. Mi se skoro i ne svađamo, nije mu svejedno što smo razdvojeni, ali i to smo vremenom rešili. Ponekad kaže, mnogo je muškaraca oko tebe, menadžera, muzičara, pita se je l’ moguće da me niko ne muva. Ali dok ne mašeš repom, niko neće ni da počne udvaranje. Kome treba da dođe i da se ispali i da popije nogu, ali da sam slobodna i da izlazim po klubovima, prišli bi”, pričala je tada nesuđena jetrva Seke Aleksić.

I dok se Seka od početka hvalila divnim odnosom sa svekrvom, Bilja je odmah zauzela stav. Na pitanja novinara da li pomaže svekrvi da spremi slavu ona je izjavila da je Seka snajka, a ona samo devojka i da to treba razgraničiti. Tada se pričalo i da je Roland bio oženjen kad su stupili u vezu i da je upravo to Seki zasmetalo, ali Biljana je to demantovala:

“Pričalo se i da se moj sadašnji dečko, sa kojim sam već tri godine u vezi, tek sada razveo. Nosim se mišlju da od njega tražim papir od suda da objavite datum razvoda i nahranite znatiželju pojedinaca”, poručila je tada. Šta god da je razlog, jedna drugoj ne mogu da oproste do danas iako je Bilja srećno udata za drugog čoveka.

Izvor: svet-scandal.rs