Seka Aleksić progovorila o ocu: “Zbog njega sam postala tvrdoglava i ljuta – Voleo je ovu pevačicu, htela sam da ispašta”

|

Pevačica Seka Aleksić često u superlativu govori o svojoj majci, ali oca retko spominje. Sada je u iskrenoj ispovesti odlučila da progovori o uspomenama koje je vežu za oca.

“Ja se ne stidim svoje prošlosti, ponosna sam na nju. Meni je te nedaće bog poslao da bi me ojačao. Prva slika kad pomislim na detinjstvo mi je da smo jeli pasulj i pogaču skoro svaki dan. Tata mi je nedostajao jako, pošto sam dete razvedenih roditelja. On se dugi niz godina borio sa alk0holizmom, i to je prevagnulo da budem ljutilica i tvrdoglava. Htela sam da mu pokažem da treba da ispašta zbog toga. Jako patim zbog toga”, kaže Seka i dodaje:

“Tata je mnogo voleo Vesnu Zmijanac ona mu je bila sve, pa je ta ljubav prema njoj prešla i na mene. Jednom prilikom sam je gledala na televiziji, i poželela da budem kao ona. A kada sam sve te stvari doživela i ostvarila, poželela sam da ih podelim sa tatom”, priča Seka.

Pevačica je neizmerno zahvalna svom suprugu Veljku koji joj je pomogao da kao svaka hrišćanka oprosti svom ocu.

“Veljko je inicirao da se pomirimo. Onda se tata razboleo, vratio se iz Austrije, pao je na moje ruke… Ja sam ga pozvala da ga pomažem, izdržavam. Osetila sam olakšanje kad sam mu oprostila i pomogla. Držao je u naručju svog unuka… Mama mi je zabranjivala da pevam, a ja sam uveče bežala iz kuće da bi radila. Mama je danas mnogo ponosna na mene, ali sigurno ne bih bila ovo što jesam da nisam imala teško detinjstvo”, zaključuje Seka Aleksić.

Izvor: blic.rs