Saša Mirković: Od Saše Popovića smo otkupili dug Ace Lukasa od 650.000 evra i tako mu spasli stan

|

Srpski menadžer i producent Saša Mirković potkačio je u emisiji Sašu Popovića i Lepu Brenu, ali je takođe otkrio čuvanu tajnu s Evrovizije, kada je pobedio s Marijom Šerifović u Helsinkiju 2007. godine.

– Nas dvoje veže zajednička pobeda. Tačno je da je u jednom trenutku nestala i da smo je jedva pronašli. Imala je neka pomešana osećanja, konkretno neuzvraćenu ljubav. Na Evrosong je otišla s ljubavnim problemima i ja sam joj obećao da ću pokušati to da rešim. Što je bilo do mene, uradio sam, a njoj sam rekao da mi treba ona njena energija da otpeva to kako treba i pobeda je naša – otkrio je Mirković.

On se osvrnuo i na glavni razlog njegovog prekida saradnje sa Acom Lukasom, s kojim ponovo radi posle nekoliko godina pauze.

– Nisam želeo da učestvuje u “Zvezdama Granda” bez honorara. Našli smo se Brena i Boba i Popović, koji je kmečao kada sam tražio honorar za Lukasa. U pitanju je milion evra za tu prvu sezonu, plus plaćeni porezi i doprinosi.

– Gospođa Fahreta i ja smo se rukovali, a onda dogovor nije ispoštovan. Nisam imao ništa protiv da Lukas sedi tamo za džabe, ali mene Popović nije isplatio po dogovoru 300.000 evra. Lukas im je oprostio 700.000, da bi oni svi napravili lažnu frku, smestili Aci i sad smo u ozbiljnim tužbama. Saša je pozajmio Šolakove pare Lukasu, uzeo mu stan u zalog i naplaćivao kamatu čoveku koji mu nije uzeo dinar za sedenje u tom šouu. Uredno je napisao da mora da mu vrati 650.000 evra i ja sam otkupio od Popovića taj dug i povratili smo Lukasov stan – kaže Mirković.

Izvor: kurir.rs