Ručni radovi i luksuzni nameštaj: Ovako izgleda dom Verice Šerifović u Kragujevcu – Marijina dečija soba ostala je netaknuta

|

Dom Verice Šerifović, koji često posećuje i njena ćerka Marija, još uvek se nalazi u Kragujevcu jer dve poznate pevačice ni na jednom drugom mestu ne mogu da zamisle porodični kutak. U poslednje vreme moguće je otkriti i kako ova kuća izgleda jer je Verica Šerifović sve aktivnija na društvenim mrežama.

Verica je pokazivala kako izgleda njena kuhinja dok je spremala zanimljiva jela, videli smo i predvorje njene velike kuće, ali se i hvalila ručnim radovima kojima najviše voli da se pozabavi u slobodno vreme. Sve je to otkrilo, iz različitih uglova, kako danas izgleda dom Verice Šerifović.

Dom Verice Šerifović još uvek je i dom Marije Šerifović iako poznata pop pevačica godinama živi u prestonici. Marija voli da obiđe porodični dom, a njena soba još uvek je netaknuta iz perioda detinjstva.

Svi hvale ukrasnu keramiku koju Verica u svom domu sama pravi, a takođe dosta pažnje posvećuje pažljivo dekorisanoj bašti.

Izvor: story.rs