Rođendaonica za male dame digla prašinu na Tviteru: “Spa za princeze, starlete u najavi” – Vlasnica otkrila kako joj ide posao

|

U modernim vremenima roditelji se trude da u idu u korak sa trendovima i svojoj deci prirede kreativne i originalne proslave rođendana. Tako se rodila ideja za rođendaonicu u Batajnici koja na nesvakidašnji način organizuje slavlja devojčicama uzrasta od 4 do 13 godina.

Devojčice slavljenice tu se mogu osetiti kao prave dame. Dobijaju usluge šminkanja, friziranja, spa, pedikir i manikir prilagođen njihovim godinama. Kako su za Espreso objasnili iz rođendaonice ideja za biznis nastala je u Americi. Cilj je proslava na do sada neviđen način u Srbiji.

“Prilikom posete Americi rodila se ideja. Tamo smo to prvi put videli i od tada je krenula realizacija svega. Proslava rođendan na drugaciji način što malene princeze čini jako srećnim. Kad su rođendanski paketi u pitanju devojčice od tretmana dobiju manikir, pedikir, relaks masažu (lice,ruke i noge), maskice za lice, krastavcice za okice, frizuricu i šminkicu. Pored rođendanskog paketa kod nas u ponudi ima i dnevni “Spa day” paket koji traje sat ipo vremena i devojčice mogu uživati i van rođendan”, objašnjava Marina Stojanović, idejni tvorac ove neobične rođendaonice.

Prostorom dominiraju roze i druge nežne nijanse koje odmaraju oči, baš kao u pravim salonima lepote.

Marina i sama ima tri ćerkice koje su joj svakodnevna inspiracija, a kako kaže za Espreso, među mnogim roditeljima postoji zainteresovanost za ovaj vid proslave rođendana.

“Ne znamo da li su više srećnije devojčice ili roditelji kada ih vide tako sređene i pune utisaka.Taj osećaj ne mogu opisati. Srce puno zaista. Moram napomenuti da su me i moje devojčice inspirisale kad je u pitanju “Bajka za princeze”. Poziva i poruka na dnevnom nivou ima dosta kao i rezervacija. Interesovanje je sve veće i veće što nam je jako drago”, kaže Marina.

Na negativne komentare, kako kaže, do sada nije nailazila, a od loših komentara izdvaja jedan koji je osvanuo na društvenoj mreži Tviter.

“Možda sam ja konzervativna, eto ne znam. Ali SPA za princeze?!? Starlete u najavi. Nove nade Zadruge. Nisu deca kriva…”, stoji u opisu podeljene fotografije ove rođendaonice na Tviteru.

“Prvi put ovo vidim i baš sam zatečena iskrena da budem… Do sada nije bilo negativnih komentara. Čak štaviše roditelji nam se posle proslave jave puni utisaka”, obrazlaže Marina za Espreso.

Izvor: espreso.co.rs