Rodila ga je sa 17 godina, dugo je živeo van Srbije: Stojin sin se ne eksponira u javnosti – Njihova priča je kao filmski scenario

|

Pevačica Stojanka Novaković Stoja i njen sin Milan imaju tešku životnu priču koja liči na filmski scenario. Stoja se rano udala i sina rodila sa samo 17 godina, a ubrzo potom ostali su bez krova nad glavom, te se sama borila da ga izvede na put.

“Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka kojeg sam neizmerno volela, kao i on mene. Sina sam rodila sa 17 godina i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom, uz suprugovu saglasnost. Idila je trajala do moje 19. godine, kada se dogodila ta nesreća, a onda je sve krenulo naopako”, ispričala je Stoja svojevremeno.

Milan je godinama živeo u Australiji kod Stojine prijateljice, sve dok njegova majka u Srbiji nije izgradila ime i dovela ga nazad. Stojin sin završio srednju medicinsku školu, od majke nikada nije tražio novac, a život joj je učinio savršenim sa dvoje unučadi koji su danas Stojin ceo svet.

Milan godinama radi u psihijatrijskoj ustanovi “Laza Lazarević”. Stoja inače retko govori o sinu u javnosti, ali je pre nekoliko godina u jednom intervjuu rekla da je vrlo ponosna na njega.

“Milan je jako vredan i borben. Završio je medicinsku školu i zaposlio se bolnici. Ponosna sam na to u kakvog je čoveka izrastao, iako ja nisam uvek bila pored njega, sticajem okolnosti”, ispričala je pevačica svojevremeno.

Izvor: telegraf.rs