Prva slika sa venčanja ministarke Đedović i kompozitora: Venčanica kao iz bajke – Među gostima Đokovići, političari i pevači

|

Damir Handanović i Dubravka Đedović juče su svoju emotivnu vezu ozvaničili brakom. Oni su organizovali intimno venčanje u jednom restoranu na Avali, prenose domaći mediji. Sestra poznatog kompozitora, Sanja Handanović objavila je prve fotografije sa venčanja na kojoj možemo videti koliko su srećni i zaljubljeni.

Damir Handanović i Dubravka Đedović blistali su na svoj najsrećniji dan elegantno odeveni kako prilika i nalaže.

Mlada je nosila sneg belu venčanicu sa čipkom i cirkonima, u ruci je držala prekrasni bidermajer od raznobojnog cveća dok je Damir obukao crno odelo koju je upotpunio leptir mašnom.

– “Dečak” moj se oženio… – napisala je ponosna Damirova sestra pored fotografije sa venčanja, a ubrzo su počele da pristižu čestitke.

Među gostima se našlo mnogo poznatih lica među kojima pevač Oliver Mandić, pevačica Katarina Grujić sa suprugom, fudbalerom Markom Gobeljićem, roditelji tenisera Novaka Đokovića, Dijana i Srđan, političar Ivica Dačić, sa sinom Lukom i budućom snajkom Milicom Jokić.

Dubravka inače iza sebe ima jedan brak sa bivšim ragbistom i triatloncem Kristofom Negreom, sa kojim je dobila dvoje dece, a još dvoje je usvojila.

Izvor: story.rs