Proslavila se u “Slagalici”, sada ima novi biznis, a oni su joj na prvom mestu: Ovo su suprug i sin Danijele Pantić Conić

|

Voditeljka kultnog kviza “Slagalica”, Danijela Pantić, jedno je od omiljenih TV lica koje je godinama publika gledala u pomenutom kvizu. Posle duže medijske pazuze, Danijela se pre dve godine vratila na male ekrane sa emisijom o zdravoj ishrani na “Kitchen TV”, a pored toga pokrenula je i sopstveni biznis – sada drži i radionice o zdravom načinu ishrane.

Danijela se 2013. godine udala za Nenada Conića, a nekoliko meseci kasnije dobili su sina Ignjata. Tada se pisalo da se voditeljka odlučila na porođaj kod kuće, što joj je, donelo niz problema kasnije sa birokratijom, budući da nije mogla odmah da upiše dete u matičnu knjigu rođenih.

O upoznavanju šest godina mlađeg supruga i njihovom zbližavanju Danijela je govorila ovako:

“Nenad i ja smo radili zajedno, upoznali smo se na jednom projektu Evropske unije, i bili smo upućeni jedno na drugo. Jednom smo otišli zajedno u bioskop – oboje smo filmofili, ali nam se ukusi razlikuju. Ubrzo smo počeli da se družimo i shvatili da ipak imamo mnogo zajedničkih interesovanja, od skijanja, putovanja, izlazaka”, rekla je Danijela, pa se osvrnula na razliku u godinama:

“Isprva mi je bilo pomalo čudno, šta ću ja s mlađim, nisam ni pomišljala da ćemo biti u vezi, ali Nenad je vrlo zreo i tačno je znao šta želi. Nije bio ni sujetan ni nesiguran, podržavao me je i nekako su se poklopile mnoge stvari koje su mi se dopale. Onda sam pomislila – ako ima toliko dobrih stvari u našem odnosu, godine su najmanji problem i ne treba se njima opterećivati”, ispričala je tada voditeljka.

Izvor: story.rs