“Proklet bio, što ga nisu ubili” – Majka ubijenog dečaka jedva stoji na nogama: “Videla sam mog sina, jadna li sam ja”

|

Porodica dečaka A.M. koji je ubijen u masakru kod Mladenovca (17) kaže za Kurir da je ovo neko prokleto vreme koje je u trenu odnelo toliko dece koju više niko ne može da im vrati.

“Videla sam mog sina. Prokleta da sam! Što nisam ležala ja umesto njega na onom stolu. Kad su ga otvorili, jadna li sam ja – zakukala je majka koja jedva stoji na nogama, a ubici poručuje: “Proklet bio, što ga nisu ubili!”

Rođaci koji su se okupili u dvorištu porodične kuće kažu za Kurir da je ovo velika nepravda.

“Šta nam se ovo nadvilo nad glavom pa nam svu decu pobiše u nekoliko dana! On je bio divan dečak koji se samo tog dana družio sa prijateljima i uživao i onda je jedan bahati skot od deteta odlučio da ih pobije”, kažu oni i dodaju:

“Ubica je ceo život bahat i bezobrazan. Znao je da se potuče sa nekim klincima iz sela i nikome ništa. Krao je, a čak je imao i ludilo jedno vreme u glavi da je znao da dođe u centar sela i da od 14 do 16 sati motorom pravi buku i glupira se. Sve se zataškavalo jer mu je sin uglednog čoveka, ali evo vidite šta su nam sad napravili”, rekli su rođaci nastradalog dečaka.

Kako dalje navode rođaci U. K. je bez trunke kajanja ubija decu.

“Samo je pucao i pucao. Nije mario koga i koliko njih će pobiti. Ovo je nešto što treba da se zaustavi”, ispričali su rođaci ubijenog maloletnika.

Podsetimo, iza bezumnog čina noćašnjeg nasilja stoji uhapšeni U.B. (21) koji je u tri mladenovačka sela sejao smrt ostavivši za sobom osam ubijenih i 14 ranjenih. Njegova najmlađa žrtva ima samo 15 godina.

Izvor: srbijadanas.com