Prognozirali su joj slavu, a danas prodaje polovnu robu: Big Mamu svi znamo po vanserijskom glasu, a sada je promenila imidž (FOTO)

|

Svetlanu Tanasković pobrala je simpatije publike kao najstarija takmičarka u četvrtoj sezoni takmičenja “Zvezde Granda” koje se emitovalo tokom 2008. i 2009. Mnogi muzički stručnjaci su njoj prognozirali uspešnu karijeru zbog njenog vanserijskog glasa. Međutim, to se nije ostvarilo.

Nakon završetka takmičenja Big Mama, kako su je mnogi zvali, potpuno se povukla sa scene, a karijeru je nastavila daleko od očiju javnosti. Svetlana je počela i da prodaje svoje polovne cipele preko Fejsbuka, a bavi se prodajom polovnih stvari.

“Berberi cipele u izvanrednom stanju, kao što može da se vidi po slikama. Broj 37, ali može i 38. Cena 35 evra”, napisala je Tanasićeva svojevremeno, uz priloženu fotografiju.

Ono što je mnoge iznenadilo jeste da je Svetlana potpuno promenila imidž, pa je od vrsne crnke postala nežna plavuša. Ovakvom toku njene karijere niko se nije nadao, budući da je Big Mama važila za vlasnicu vanserijskog glasa na našim prostorima.

Izvor: blic.rs