Pre raskida sa Karićem, Jovana se baškarila u njegovoj vili na Zvezdari: Skupoceni detalji, police pune knjiga i famozni bazen

|

Vest da su Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević raskinuli iznenadila je mnoge, budući da su izgledali kao idealan par. Ona je svog dečka čekala proteklih 10 meseci dok je bio u Zadruzi, u luksuznoj vili na Zvezdari, i uživala u raskoši velelepne kuče, ali sada je tome došao kraj.

Stefan Karić otvorio je vrata velelepne kuće u kojoj provodi vreme s ocem Osmanom i njegovom izabranicom Kristinom, koji su uglavnom bili zaduženi za uređenje unutrašnjosti doma.

“U dnevnom boravku se najčešće obavljaju moji ozbiljni razgovori s ocem, to je prostorija za ozbiljne situacije. Retko kada baš tu provodim vreme, ali kada je nešto delikatno, ovde sastančimo”, ispričao je Karić, otkrivši da retko pronalazi trenutke da zajedno ruča sa porodicom.

“Trpezarijski sto nam služi za doručak, ručak, večeru. Nemamo tradiciju da se svi okupimo i sednemo zajedno da jedemo, ali dogodi se nekada kada je ručak u pitanju”, priznaje bivši zadrugar, i napominje da nije učestvovao u dizajnu enterijera.

“Nisam birao ni dizajn ni boje. Za sve su zasluženi Osman, njegova partnerka Kristina, kao i njena majka. Biblioteka je tu, jer sam pročitao ovde sve knjige koje vidite. Od ukućana najviše vole da čitaju Kristina i Goca, ne postoji knjiga koju nisu pročitali, i to ih uvek opušta”, rekao je Stefan.

“Šank je moja teritorija, ali nisam često pravio žurke s društvom. Par puta sam imao te periode, kuća je zahtevna, tako da ne bi bilo u redu tu da pravimo. Sednem sa svojim društvom, popijemo koju. Ali najčešće se dešavalo da iznajmimo kuću i da tamo pravimo potpuni rusvaj”, priznaje zadrugar, a zatim se osvrće na famozni bazen o kome svi pričaju.

“Neverovatno koliko se priča o tom bazenu, kao da sam kupio helikopter, a ne bazen. Imamo ogromno dvorište i onda smo odlučili da napravimo bazen. Ovde najviše uživam, opuštam glavu i mozak”, zaključio je Stefan.

Izvor: pulsonline.rs