Počela gala svadba Kaće i Gobelje: Pevačica se presvukla u drugu venčanicu – Stigle Ceca, Anastasija i pola estrade

|

Katarina Grujić i Marko Gobeljić danas su izgovorili sudbonosno “da” u kripti Hramu Svetog Save, a glamurozno veselje organizovali su u jednom beogradskom hotelu.

Mlada se presvukla pa tako sada goste dočekuje u drugoj, glamuroznoj venčanici, a do kraja proslave još jednom će promeniti odevnu kombinaciju. Za žurku je pripremila kratku venčanicu.

Među prvima na venčanje pristigli su Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, a zatim su došli Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Zlata Petrović, Tamara Milutinović, Svetlana i Anastasija Ražnatović i mnogi drugi.

Grujićka je posle crkvenog venčanja rekla da će izjavu dati ispred hotela, i da ne vidi razlog za problem. Ovakav stav iznenadio je predstavnike medija s obzirom na to da su u ime porodica Grujić i Gobeljić, bili pozvani da isprate venčanje i da im je obećana izjava.

Kada su novinari nešto kasnije stigli ispred hotela u kojem se održava svadbeno veselje, obezbeđenje mladenaca ih je oteralo, uz obrazloženje da je to bio pevačicin zahtev. Marko Gobeljić u jednom momentu se pojavio ispred hotela i pozdravio novinare, ali i najavio da će veselje trajati do kasnih jutarnjih časova.

Izvor: kurir.rs