Pevačica donela odluku: Zapanjila sve objavom, pa se svi pitaju da li se verila (FOTO)

|

Pevačica Sara Jovanović, narodu poznatija pod umetničkim imenom Sara Jo, već neko vreme je u vezi sa slovenačkim plesačem Žigom Sotlarom. Osim što užuvaju u ljubavi, oni i sarađuju i dosta vremena provode zajedno. Zato i ne čudi da je pevačica počela da razmišlja o narednom koraku u njihovom odnosu.

Sara je objavila sliku sa Žigom na je na svom Instagram profilu, koja je nastala na jednom Slovenačkom primorskom mestu, u Piranu. Oni su zajedno sedeli na stenama pored mora, gleali zalazak sunca, međutim opis koji je pevačica postavila uz fotografiju, zainteresovao je mnoge.

– Sara So ne zvuči uopšte loše – napisala je ona, pa tako svima pokazala da razmišlja o udaji, što su mnogi i pretpostavili u komentarima.

“Imaš li nešto da nam kažeš?”, “Zumirala sam ti ruku, što da krijem”, “Opa!”, “Sjajno zvuči Sara So” – neki su od komentara.

Sara je nedavno rekla da im ne predstavlja problem što žive u dve različite države, i da im je veza savršena, i ne deluje kao da je na daljinu.

– Nikad nisam daljinu doživljavala na toliko dramatičan način. Ako postoji čvrst i iskren odnos, naravno da možete da se organizujete. Ume sve da bude i te kako teško, pogotovo kada postoji zaljubljenost, i kad su jake emocije. Ali nađe se i strpljenje za sve to. Naša veza trenutno i ne deluje kao veza na daljinu, pošto Žiga više vremena provodi u Srbiji nego u Sloveniji – kazala je Sara Jo nedavno.

Izvor: 24sedam.rs