Petar Strugar ima novu devojku: Znate je iz domaćih serija – Ljubav se rodila u pozorištu, par se više ne krije (FOTO)

|

Izgleda da je posle razvoda od druge supruge Petar Strugar ponovo pronašao sreću. Srce glumca rodom iz Crne Gore zbog brojnih promašaja bilo je slomljeno, ali je četiri godine mlađoj koleginici pošlo za rukom da ga izleči.

Radi se o glumici koju je publika zavolela kroz serije “Kalkanski krugovi”, “Sinđelići”, “Močvara”, “Čudne ljubavi”, “Klan”, “Državni službenik”… Nije teško pretpostaviti da svi ovi projekti povezuju nikoga drugoga do mladu i uspešnu umetnicu Ninu Nešković, za koju se tvrdi da je nova devojka Petra Strugara.

Novopečeni par se zbližio tokom rada na predstavi “Naš razred”, a nakon premijere odigrane u martu dodatno su produbili odnos. Glumica je svom novom dečku priredila divno iznenađenje povodom rođendana. Naime, na njen nagovor kolege iz Narodnog pozorišta okupile su se u bifeu teatra i priredili mu posebno slavlje.

O Nininom privatnom životu ne zna se mnogo, osim da je do prošle godine bila u vezi sa Dankom Milinkovićem, zgodnim hirurgom koji zbog posla živi u Nemačkoj, pa je daljina uticala na to da se prijateljski rastanu.

Petar Strugar važi za velikog zavodnika i kontroverznu ličnost, a jedna od njegovih veza koje su podigle najveću buru u javnosti bila je ona sa Milicom Todorović, koja je za njega kasnije rekla da je njen veliki promašaj. Pevačica je dodala i da Petar većinu svog slobodnog vremena provodi sa konjima i da mu je među njima i mesto.

Izvor: gloria.rs