Ovako izgleda ćerka Bore Todorovića: Školovala se širom sveta, radila u Ujedinjenim nacijama (FOTO)

|

Proslavljeni srpski glumac, Bora Todorović, ostavio je veliki pečat za sve buduće generacije. Iz braka sa balerinom Snežanom Matić je dobio sina Srđana, koji je krenuo očevim stopama i već decenijama važi za jednog od omiljenih i najboljih glumaca.

Srđan Žika Todorović često deli različite porodične uspomene na društvenim mrežama, ali, u javnosti su malo zastupljene njegove sestre po ocu, Dana i Tara, sa kojim je Žika u odličnim odnosima.

Bora je nakon razvoda od Snežane, počeo vezu sa izvesnom Karolinom i s njom dobio dve ćerke, a o roditeljstvu je pričao jednom prilikom.

— Svakako rađanje dece Srđana, Dane i Tare. Možda je banalan odgovor, ali to je činjenica. Bilo je dosta srećnih trenutaka i nemam pravo da kažem da sam nezadovoljan svojim životom. Živeo sam i živim jedan lep i pun život, uspešan na sceni, a i privatno — rekao je glumac svojevremeno s ponosom.

Dana Todorović je medijima skoro nepoznata, ne voli da se eksponira u javnosti, a možda bi trebalo jer je svojim uspehom to i zaslužila. Rođena je 1977. godine, a školovala se u Budimpešti, Detroitu, Indijanapolisu i Njujorku, a studije drame završila je u Londonu.

Radila je kao prevodilac u Ujedinjenim nacijama šest godina, a njen prvi roman “Tragična sudbina Morica Tota” preveden je na nemački i engleski jezik. Roman “Park Logovskoj” posvetila je ocu Bori koji je bio njen uzor u životu.

Na svakoj fotografiji primetna je neverovatna sličnost između Dane i oca, a s obzirom da se i ona i Žika trude da očuvaju uspomenu na slavnog oca, jedna od njenih poslednjih objava je upravo sa njim.

Dana je objavila crno-belu fotografiju sa Borom, stavila opis “omiljena zajednička” i time pokazala koliko liči na oca, ali i dobila brojne pozitivne komentare.

Izvor: glossy.espreso.co.rs