“Otišao je u nemaštini, mnogo su se mučili”: Sahranjen Radiša iz Velikog Brata – Bio je veseljak, šteta što ode ovako

|

Zvezda rijaliti programa “Veliki brat” i “Farma” Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin preminuo je nedavno u svom rodnom selu Ljupten kod Aleksinca.

Veliku pažnju privukao je zbog sličnosti po fizičkom izgledu sa glumcem Radošem Bajićem, što je i sam istakao kada se prvi put predstavljao publici prilikom ulaska u kuću „Velikog brata“.

U njegovom rodnom Ljuptenu vlada tuga i muk nakon iznenadne smrti omiljenog komšije. Pored porodične kuće rođaci, prijatelji i komšije okupili su se kako bi izjavili saučešće, i kasnije ispratili Radišu na večni počinak.

Telo je po starim seoskim običajima bilo u porodičnoj kući, a par komšija i prijatelja progovorilo je o Radiši.

“Radašin je preminuo u bolnici u Aleksincu. Bio je čovek veseljak, tužno što je ovako završio. Svi su u selu šokirani jer je ovo peta smrt u selu za samo nekoliko dana. Otišao je u nemaštini, niko osim nas koji živimo ovde ne zna koliko su se oni mučili. Mislili smo da je uspeo da unovči boravak u rijalitijima, ali ništa od toga, sve se davnih dana potrošilo. U ovoj kući kao da je vreme stalo”, ispričao je jedan porodični prijatelj iz Aleksinca koji je došao da izjavi saučešće.

“Žao nam je jako. Bio nam je prvi komšija, lepo smo se slagali. Eto Zlatka njegova ostade sama, njoj je najteže”, rekla je jedna komšinica za Telegraf.

“Počela je noga mnogo da ga boli, ali nije hteo da ide kod lekara. Sve vreme je kod kuće sedeo”, dodala je žena koja je član porodice ali je zamolila da se ne spominje ime.

Izvor: alo.rs