Otac joj ima imperiju, ali ona je skromna: Iznenadićete se čime se bavi ćerka Saše Popovića i koliko je platila odelo za svadbu

|

Pevačica Suzana Jovanović ima dvoje dece, sina Danijela dobila je u prvom braku, a u drugom, sa Sašom Popovićem, ima ćerku Aleksandru.

Budući da se Danijel juče oženio, porodica Popović je u centru pažnje, a naročito tajanstvena Aleksandra. Iako njen otac ima milione, Aleksandra odiše skromnošću, što pokazuje i svojim zanimanjem, ali i odevnim kombinacijama.

Za proslavu venčanja svog brata, Aleksandra je svoju dugu kosu ofarbala u efektnu narandžastu boju i ponela plavo odelo sa animal printom. Komplet koji je obukla, ona je kupila u jednoj popularnoj radnji brendirane garderobe. Ukupno, za jučerašnju odevnu kombinaciju Popovićeva ćerka potrošila je manje od 200 evra, tačnije 21.200 dinara.

Iako je njen otac jedno od najzvučnijih imena u svetu estrade i medija, Aleksandra živi miran i povučen život, daleko od očiju javnosti. Poznato je tek da je napustila fakultet kako bi se posvetila sopstvenom biznisu koji nema nikakve veze sa profesijom njenih roditelja. Aleksandra je, naime, završila kurs za manikir i trenutno brine o noktima svoje mame.

Izvor: hellomagazin.rs