Osim fizičkog izgleda, Vila Pajkić je od majke nasledila i osobine: “Obe smo impulsivne” – Pokazala i sliku iz detinjstva sa Isidorom

|

Vila Evanđelina Pajkić, ćerka Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića oduvek je pokazivala talenat za modu, a sada, kada je konačno stasala zna i da će to biti njen životni poziv. Ona je počela da gradi karijeru modnog dizajnera, a nedavno se po prvi put pojavila pred medijima i otvoreno govorila o poslu kojim želi da se bavi.

Iako je nova u svetu mode, trudi se da svakog dana uči nove stvari i izbori se za svoje mesto na modnom nebu Srbije. U tome joj svu podršku pružaju otac i brat koji su uvek tu da joj udele kompliment, ali i ukažu na greške.

“Mislim da modni dizajn nije baš njihovo polje ekspertize, ha-ha, ali podrška svakako jesu, i to ogromna. Trude se uvek da mi pomognu, kao i moji prijatelji. U tom području imam jako veliku sreću”, kaže Vila.

Ona često postavlja fotografije na društvene mreže, a ono što njeni pratioci svakako primećuju jeste fizička sličnost sa majkom Isidorom Bjelicom. Ono što se sa slika ne vidi, otkrila je Vila, a to je da je osim fizičkog izgleda od majke nasledila i mnogo osobina:

“Humor nam je bio jako sličan, obe smo impulsivne i iste stvari su nas uvek smarale. Meni su sve njene osobine uvek bile predivne na svoj način, samim tim ako je prenela neke od njih na mene, mogu samo da budem srećna. Nije na meni da ih definišem i da se hvalim”, ispričala je za domaće medije Vila.

Izvor: glossy.espreso.co.rs