Novi dečko Kaline Kovačević je poznati glumac: Zbog nje ostavio suprugu i sina – Nerazdvojni su i zaljubljeni kao tinejdžeri

|

Brzo nakon razvoda, ljubav je opet ušla u život Kaline Kovačević. Sve što je rekla da nikada ne bi, niti će uraditi glumica je pored njega uradila. Budući da je njen izabranik na početku veze bio u braku, udostojila se da bude druga, što se ubrzo promenilo.

Pošto ljubav i osećanja ne biraju niti koga će čovek da voli, niti u koga da se zaljubi, Kalina je ušla u vezu sa oženjenim kolegom Petrom Strugarom, sa kojim se dugi niz godina zna, a odnedavno i sarađuje na predstavi Narodnog pozorišta “Godine vrana”, koju je režirao njen otac Siniša Kovačević.

Iskrice među glumcima rodile su se već nakon prve probe, a malo pomalo Petar se Kalini uvlačio pod kožu, uz obećanje da će se razvesti, što je pre par nedelja i ostvario. Priča se da je Petar upravo zbog Kaline ostavio suprugu Olju sa kojom ima sina. Blizak izvor Olji za portale otkriva da je vrlo teško podnela rastanak.

“Petar je bez ikakve najave ostavio Olju. Ona nije ni slutila da njen suprug već nekoliko meseci ima aferu sa koleginicom, koju krije od svih. Tek je nedavno rekao Olji da više ne želi da bude sa njom. Nije znala šta je snašlo, bila je u šoku! Petar je toliko odlepio za Kalinom da se ne odvaja od nje. I Kalina je odlepila za njim, ponaša se kao šiparica. Samo se smeje. Niko je nije video tako dugo srećnu. Zajedno putuju, a i u Beogradu se ne odvajaju jedan od drugog. Pošto se više ne kriju, komšije u Bloku 45 viđaju Petra kako šeta Kalininu braon pudlicu. Ponaša se kao da su 100 godina zajedno. Nerazdvojni su, zajedno su po ceo dan”, ispričao je gore pomenuti izvor.

Petar Strugar iza sebe ima dva braka i dvoje dece koliko i ona sama te je glumica našla za shodno da po prvi put članke koji kruže medijima o njenom emotivnom životu demantuje. Ona je napisala da su ona i Petar iskuljučivo prijatelji i zapravo kao brat i sestra.

Inače, Petar Strugar je izvesno vreme bio u emotivnoj vezi i sa pevačicom Milicom Todorović, a razloge raskida nikada nisu otkrivali. Posle njega, pevačica nije javnosti predstavljala nove partnere.

Izvor: story.rs