Nije sve baš tako idealno: Evo kako Gudelj tretira Anastasiju i kako ona zapravo živi u Španiji daleko od svoje porodice (FOTO)

|

Otkad je ušla u romansu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, naslednica Cece Ražnatović, našu prestonicu i Srbiju zamenila je prelepom i za život veoma atraktivnom Španijom.

Život Anastasije Ražnatović u Sevilji, gde njen verenik igra za istoimeni klub, veoma joj prija, kao i energija i mentalitet ljudi koji je veoma sličan onom sa našeg podneblja.

Ovaj poznati par uživa u ljubavi, a svoju vezu nedavno su podigao na viši nivo veridbom, pa se trude da svaki slobodan trenutak provedu zajedno.

Kada god mu klupske obaveze dozvole, Gudelj se od svoje buduće supruge ne odvaja, a putem “Instagrama” imamo prilike da se uverimo da Tašu drži kao malo vode na dlanu.

Samim tim, njen život u Sevilji je kao iz bajke, ona uživa tretman prave kraljice, a kako i ne bi kad fudbaler daje sve od sebe da joj ništa ne fali.

Ovaj poznati par odlično funkcioniše, dogovaraju se i sve planiraju zajedno, a odlično organizuju i svoje vreme, kako zajedničko tako i ono koje su prinuđeni da provedu odvojeno.

Anastasiji znatno olakšava boravak u tuđini, kao i svakodnevne aktivnosti, obilaske grada, šoping itd., to što uvek na raspolaganju ima limuzinu i privatnog vozača, a za to se naravno pobrinuo da joj obezbedi njen voljeni.

Kadrovi iz luks limuzine su nešto što sve češće viđamo na njenom “Instagramu”, a mnogi komentarišu da je život poznate Ražnatovićke u Sevilji zaista prelep, kao i to da ona zrači posebnom energijom i da nikad lepše nije izgledala.

Ali, to nije sve, pre nekoliko dana osvanule je slika iz privatnog aviona fudbalskog kluba Sevilja, pa je jasno da je Taša kao buduća supruga jednog od glavnih igrača ovog kluba i te kako voljena i cenjena.

Kao Nemanjina najveća podrška i najvatreniji navijač, ona gotovo nijednu utakmicu ne propušta, pa je imala tu čast da se preveze klupskim avionom kako bi u Atini ispratila važan meč, a zaključak je samo jedan, život Anastasije Ražnatović je kao iz nečijeg sna.

Izvor: story.rs