Nije samo Dušica oštećena na Pinku: Bivša radnica svojevremeno je optužila Željka za neisplaćene zarade

|

Dušica Jakovljević, voditeljka koja je nedavno dala otkaz na televiziji Pink, otkrila je u emisiji kod Snežane Dakić jedan od razloga svoje odluke koja je mnoge iznenadila.

Naime, ona je rekla kako Mitrović radnicima ne isplaćuje plate u punom iznosu na račun, te je zbog toga imala problema prilikom podizanja kredita za stan.

“Jedino što sam ja želela i što mi je obećavano, sad već ima dve godine, jeste da novčani iznos koji sam dobijala na račun, deo plate koji je išao na račun, bude toliki da mogu da podignem kredit za stan. Rečeno mi je da će to biti rešeno. Dve godine sam čekala. Nisam tražila ništa što nije moje. Na nečijih šest hiljada kvadrata, moja deca valja imaju prava na svojih šezdeset“, rekla je Dušica Jakovljević.

Mitroviću ovo nije bio prvi put da se suočava sa besom zaposlenih. Vlasnik Pinka se više puta nalazio u situacijama kada su ga radnici optuživali da im nije isplatio zaostale zarade, a zbog toga je došlo i do protesta.

Pre deset godina, Mitrovića je putem otvorenog pisma na Fejsbuka bivša radnica TV Pink Milena Petković optužila da joj nije isplatio mesečne zarade.

„Zaposlila sam se kao novinar u informativnoj redakciji televizije Pink. Videla sam Vas nekoliko puta. Pored lifta, u zgradi televizije, a videla sam i Vaša gostovanja u televizijskim programima. Ali, nisam ovde da bih pričala o Vama. Ovde sam da bih pričala o sebi“, počela je svoje pismo nekadašnja zaposlena. Ovde bi trebalo da Vas zamolim da pokušate da nađete način da platite ono što dugujete – meni, ali i mojim strpljivim kolegama. Nećete verovati, ali u najgledanijoj, Vašoj televiziji, rade sjajni ljudi koji imaju vanredan talenat, vredni su, odgovorni … I pozajmljuju novac da bi došli na posao – plaćaju da bi radili za Vas“, poručila je ona tada.

Izvor: nova.rs