Nestala Tanja Jorgić: Krenula do prodavnice na Vidikovcu – Porodica sumnja da nije ni stigla do nje

|

Tanja Jorgić (55) iz Kneževca nestala je juče u popodnevnim časovima kada je krenula do prodavnice na Vidikovcu. Kako je ispričala njena ćerka Milica za Telegraf, Tanja je oko 13 sati krenula u prodavnicu, a već oko 14 časova njen telefon je bio nedostupan.

“Niko je nije video pre nego što je krenula. Samo je javila da ide u prodavnicu, sada pregledamo snimke nadzornih kamera i deluje kao da nije ni došla do nje”, rekla je Tanjina ćerka Milica.

Ona naglašava da se ovakvi incidenti nikada nisu dešavali ranije. Tanja sa sobom nema lična dokumenta. Toga dana nosila je teget kaput sa kapuljačom, sive farmerke i tamne “Nju balans” patike. Tanja Jorgić ima braon oči, visoka je 157 centimetara, a teška 50 kilograma, navodi se na sajtu Nestali Srbije.

Procenjuje se da je nestala oko 13 sati na potezu ulice Slavka Rodića do “Orašca” na Vidikovcu. O njenom nestanku obaveštena je policija. Porodica moli i apeluje na sve koji misle da su videli Tanju da se jave policiji ili na broj telefona 0604200212.

Izvor: telegraf.rs