NEMA KRAJA DRAMI, UBICA IZ MLADENOVCA PUCAO I KOD SMEDEREVA: Bežao od policije pa nastavio krvavi pir i u Malom Orašju

|

Dvadesetjednogodišnji Uroš B. koji se sumnjiči da je počinio nezapamćeni zločin kod Mladenovca kada je usmrtio najmanje osam osoba, a 13 ranio, posle krvavog pira u selu Dubone obreo se i Malom Orašju kod Smedereva, gde je zapucao na igralištu gde se stalno okupljaju mladi.

– Ovo je nevideno, u šoku smo – rekao je meštanin Malog Orašja za Novu.

Prema nezvaničnim saznanjima, napadač je pucao na tri lokacije.

Podsetimo, najmanje osam osoba je ubijene su u pucnjavi u selu Dubona kod Mladenovca, kada je naoružani napadač ispalio rafale iz automobila u pokretu.

On je pucao u pravcu igrališta na kome su bila deca.

Potera za ubicom u toku
00:14
Potera za ubicom u toku
Helikopter nadleće područje oko Mladenovca i na snazi je akcija “Vihor”, a policija pretresa sva sumnjiva vozila, dok su blokirani svi ulazi i izlazi iz Mladenovca, kao i sela u okolini.

Kako Kurir saznaje, sve specijalne jedinice MUP-a su na terenu -. SAJ Brigada, Žandarmerija, Helikopterske jedinice, pripadnici policijskih uprava Beograd i Smederevo.

On je osumnjičen da je ubio najmanje osam osoba i da je 13 ranio u pucnjavi koja se večeras dogodila u Mladenovcu i okolnim mestima! Uroš B. osumnjičen je da je oko 23 časa, posle svađe sa prijateljima u školskom dvorištu u mestu Dubona, otišao kući, uzeo kalašnjikov i zapucao po ljudima. Nakon ranjavanja većeg broja ljudi, seo je u automobil, i započeo krvavi pir po okolnim mestima.

On je iz kalašnjikova pucao je najpre u masu, a kasnije i iz kola u pokretu, ne birajući žrtve. Prema nepotvrđenim informacijama među ranjenima ima i dece.

Na mestu incidenta su i pripadnici policije, a raspisana je poternica za mladićem Urošem B. 21 godina. On je pobegao u “mercedesu” nakon što je ispalio hice.2.29 Specijalne jedinice MUP proveravaju svaki sumnjivi objekat u potrazi za masovnim ubicom Urošem B.