Nedeljni horoskop za period od 31. januara do 6. februara: Lavovi, neko vas sapliće na poslu

|

Ovan

Horoskop za prvu nedelju februara predviđa vam nove početke! Nakon napornog perioda, dolazi nekoliko dana kada na poslu blistate i doživljavate veliki uspeh. Bićete pohvaljeni, a možda i nagrađeni! U ljubavi, s partnerom pravite važne planove koji će se odraziti na narednih nekoliko meseci. Samo napred, zvezde su vam naklonjene. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

Bik

Pred Bikovima su ispunjeni i aktivni dani. Moguće je da ćete odjednom osetiti želju da se bavite fizičkom aktivnošću, ako je tako, naročito pazite na leđa i ramena. Slobodni Bikovi maštaju o nekoj osobi koja im je nedostižna. Na poslu ćete malo odahnuti, neka osoba s kojom ste tek počeli da sarađujete vam donosi veliko olakšanje kada su obaveze u pitanju. Najbolji dani biće vam sreda i četvrtak.

Blizanci

Puni ste energije ove nedelje, posebno na poslovnom planu. Preuzimate na sebe važan projekat, i “terate” saradnike kako biste mogli u potpunosti da mu se posvetite. U ljubavi, planirate jednu malu promenu ali se potajno radujete onome što će vam ona doneti. Pripazite na ishranu, da ne biste imali probleme s varenjem. Najbolji dani su vam petak i subota.

Rak

Neki događaj sredinom nedelje dokazaće vam ko su pravi prijatelji. Bićete iznenađeni tim saznanjem. Na poslu su moguće greške koje mogu skupo da vas koštaju, važno je da zadržite fokus. U ljubavi, moguć je flert sa osobom koju poznajete preko prijatelja, ali verovatno neće prerasti u nešto ozbiljnije. Najbolji dani biće vam ponedeljak i četvrtak.

Lav

Dobra nedelja za Lavove koji se bave kreativnim poslovima. Ostali bi trebalo da se pripaze osobe s kojom rade, moguća su spoticanja. U ljubavi vas očekuju romantični dani. Bićete pomalo iscrpljeni, povedite računa da dovoljno jedete i spavate. Ako imate neki važan plan, znajte da će vam najbolji dani biti sreda i nedelja.

Devica

U ljubavi unosite novine i uzbuđeni ste, ali pomalo i nesigurni. Ne brinite, sve ide baš kako treba, zvezde su na vašoj strani. Device će ove nedelje konačno završiti nešto na poslu što je trajalo mesecima, i osetiti ogromno olakšanje. Vreme je da to proslavite s najmilijima. Najbolji dani biće vam ponedeljak i sreda.

Vaga

Početkom nedelje bićete usporeni, obaveze će vam biti dosadne, želećete neku promenu. Važno je da završite sve što imate da vas nadređeni ne bi kritikovali. Ako se dobro organizujete, sve ćete uspeti da postignete, i onda vikend posvetite uživanju, moguć je i kraći put. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

Škorpija

Pred vama su turbulentni dani na poslu, naročito krajem nedelje. Sarađujete s nekom osobom koju nikako da “pročitate” i zbog toga ste nesigurni, ali verujte u sebe i svoje sposobnosti. U ljubavi, imate utisak da partner nikako da razume ono što želite da kažete, pa je važno da poradite na komunikaciji. Mogući su iznenadni troškovi. Najbolji dani biće utorak i četvrtak.

Strelac

Slobodne pripadnike znaka očekuje zanimljiv početak meseca. Jedan naizgled nevažan susret otvara prilike za novu vezu. Možda vam deluje kao da nemate šanse, ali itekako ih imate, samo slušajte svoje srce. Oni koji su u vezi imaju nedoumicu vezanu za partnera, i ne znaju kako najbolje da pristupe problemu, ali biće sve u redu. Na poslu vam je gužva, ali isplivaćete već sredinom nedelje. Najbolji dani su ponedeljak i sreda.

Jarac

Pred vama je početak nekog novog odnosa sa osobom koju ste nedavno upoznali. Želite da je impresionirate, a opet se borite sa osećajem da ne treba toliko da se trudite. Pustite da prođe nekoliko dana i znaćete na čemu ste. Na poslu je moguć napredak, vaše zalaganje je primećeno. Ako planirate selidbu, bolje je da sačekate, nije trenutak za velike promene! Najbolji dani su utorak i subota.

Vodolija

Na poslu će se pojaviti problem koji ne zavisi od vas, ali vi možete da ga rešite na najbolji način. Posavetujte se s ljudima koji znaju više od vas o toj temi, ne morate uvek sami da rešavate sve. U ljubavi, želite više nežnosti i romantike, podelite to s partnerom. Finansijski dobitak stiže krajem nedelje, vezan je za neki projekat koji ste radili pre nekoliko meseci. Najbolji dani su vam ponedeljak i petak.

Ribe

Ove nedelje očekuje vas uspeh i dobitak. Ako ste želeli unapređenje, sada podsetite na to osobu s kojom ste razgovarali pre nekoliko meseci. Ove nedelje provedite vreme s porodicom i prijateljima, prijaće vam da se okružite dragim ljudima. Budite otvoreni prema partneru, slobodno mu kažite ukoliko vam nešto nedostaje u odnosu. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

Izvor: mondo.rs