Nedeljni horoskop za period od 20. do 26. decembra: Bik dobija novac, Lav upoznaje srodnu dušu

|

Ovan

Ove nedelje imate višak energije, i odlično se osećate. Želite da putujete negde i da se opustite. To bi vam baš prijalo. Na poslovnom planu stanje je odlično i moguća je obnova saradnje sa osobama sa kojima ste već radili. Budite otvoreni za neku novu opciju. Nije vam lako da se organizujete i da uradite sve na vreme.

Bik

Uporni ste i praktični ove nedelje. Lako rešavate sve probleme na poslu i u privatnom životu. Neki novac koji čekate odavno može baš sada stići. Pomalo ste usporeni što se tiče novih poznanstava, ali moguć je neki kontakt sa zanimljivom osobom na putovanju. Zauzeti, idite na kraći put sa partnerom, prijaće vam.

Blizanci

Radoznali ste i svestrani i svašta vas zanima ove nedelje. Bitno je da ne trošite energiju na saradnike sa kojima ne možete da se dogovorite. Ubrzajte se na poslu. Vredni ste. Nije vam jasna situacija sa nekom zanimljivom osobom koja vam se dopada odavno, pa pokušajte da popričate sa njom. Pokušajte da izbegnete rasprave sa partnerom.

Rak

Lako pamtite detalje i to će vam pomoći na poslu. Budite uporni da završite sve na vreme. Neka muška osoba može vam pomoći. U ljubavi ste veoma romantični. Okrenuti ste ka prošlosti, ali bi trebalo da razmislite da li postoji neka zanimljiva osoba u vašoj okolini sada. U vezi uradite nešto lepo za partnera i osvežite vas odnos.

Lav

Privlačite pažnju ljudi gde god da se pojavite. Neka osoba slična vama može da uđe u vaš život. Preko posla je moguće poznanstvo. Zauzeti, idite na kraći put sa partnerom. Na poslu budite kreativni i smislite neke nove načine kako da ostvarite svoje ciljeve. Temperamentni ste i ne podnosite lenjost ali nisu svi kao vi. Neko može da vas navede da posumnjate u svoje kvalitete.

Devica

Radoznali ste i zanima vas svašta ove nedelje. Fokusirajte se na prioritete. Tako ćete biti temeljni i lakše ćete doći do dobrih rezultata. U ljubavi razmišljate hladnom glavom, ali bi trebalo da uključite emocije da biste videli ko vam stvarno odgovara. U vezi se ne vraćajte se na stare probleme jer to može da dovede opet do nesuglasica.

Vaga

Bićete komunikativniji ove nedelje. Lako postižete dogovor sa saradnicima. Uoliko želite neku promenu na poslu pažljivo je saopštite drugima. Vi ste diplomata i znate kako da dođete do najboljeg rešenja za sve. Bitno vam je da imate mir i harmoniju u odnosu sa partnerom. Ako ste slobodni postoji mogućnost nekog novog poznanstva preko bliske osobe.

Škorpija

Dosta kritikujete sebe zbog obaveza koje nikako da stignete da završite na vreme. Uložite više energije u rad. Budite sporiji i temeljniji u izboru partnera, ukoliko ste slobodni. Ne donosite zaključke brzo. Lako ćete odabrati pravu osobu za vas. Ako ste u vezi popričajte sa partnerom o planovima za budućnost.

Strelac

Vaša iskrenost se možda neće svakom dopasti svakome. Za promenu budite diskretni jer će vam to više biti od koristi. Razmislite kakve posledice možete da imate ukoliko budete spori i neorganizovani i pokušajte da to promenite. Što se ljubavi tiče sve je idealno i odnos napreduje, a može i da pređe na viši nivo. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo preko posla.

Jarac

Odgovorni ste i vredni ove nedelje. Lako ostvarujete svoje ciljeve i niko vam u tome nije ravan. U ljubavi ste zadovoljni i odnos sa partnerom je dobar. Slobodni, ne želite da uđete u neku novu vezu dok ne nađete na osobu koja je slična vama. Ove nedelje bez promena.

Vodolija

Iako imate dobre namere neko može da ih protumači pogrešno. Ne brinite zbog toga. Pomalo ste pod stresom zbog previše posla. Ne zapostavljajte partnera zbog obaveza. Slobodni, mogu upoznati nekog je neko preko društvenih mreža ili prijatelja.

Ribe

Vaša sposobnost da razumete različite ljude je vrlo izražena. To će vam pomoći ove nedelje u poslu i doneće vam uspeh. Više se posvetite partneru jer se u poslednje vreme oseća usamljeno, pošto nemate dovoljno vremena jedno za drugo. Ako ste slobodni neka osoba koju znate duže vreme može da vam pokaže svoje simpatije.

Izvor: mondo.rs