Nedeljni horoskop za period od 17. do 23. januara: Vaga planira put, Strelac ne može da obuzda emocije

|

Ovan

Ove nedelje ste neodoljivi. Ukoliko ste u vezi, očekujte puno strasti i romantike. Za slobodne pripadnike znaka sredina nedelje je trenutak kada započinjete novu romansu. Na poslu će vam biti stabilno, neće biti velikih problema, samo radite kao do sada i sve će biti u redu. Moguće su razmirice s nekim iz porodice s kim se inače ne slažete baš najbolje, pa razmislite da li želite da se uplićete u taj razgovor. Najbolji dani biće vam ponedeljak i sreda.

Bik

U ovoj nedelji započinjete hobi o kakvom niste ranije razmišljali, ali vaša kreativnost je na vrhuncu i sada trenutak je trenutak da to iskoristite. Možda jednog dana tu veštinu pretvorite u sopstveni biznis? Na poslu pomažete nekoj osobi koja je manje sposobna od vas, i zbog toga se osećate dobro. U ljubavi će sve ići glatko. Najbolji dani su utorak i nedelja.

Blizanci

Ove nedelj fokusirani ste na posao. Sjajni ste u tome što radite, ali s druge strane, osećate dosadu. Možda je došlo vreme za promenu. Prelistajte oglase ili pogledajte nove poslove na Internetu, zvezde su ove nedelje na vašoj strani. U ljubavi, moguće je da se javlja neka osoba iz prošlosti koju baš i ne želite da čujete. Najbolji dani su utorak i subota.

Rak

Ove nedelje izvestan je novčani dobitak. Neka osoba koja vam je dužna konačno će se javiti da izmiri svoju obavezu. U ljubavi, pomažete partneru da reši problem koji ga muči. Kada je zdravlje u pitanju, bavite se fizičkom aktivnošću, prijaće vam. Najbolji dani su četvrtak i nedelja.

Lav

Pomalo ste iscrpljeni ove nedelje, te je važno da se hranite ispravno i spavate dovoljno, da ne biste ostali bez energije. Partner želi da vas iznenadi, a vi biste najradije ostali kod kuće. Iskoristite popodneva da se odmorite, i da se ne javljate dosadnim ljudima s posla na telefon. Moguć je pad imuniteta. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

Devica

Tek je januar, a vama zvezde predviđaju leptiriće u stomaku kao u sred proleća. Ako niste u vezi, vrlo ste zaljubljivi, dopadaće vam se čak dve osobe ove nedelje. Na poslu sve ide po planu, morate da se potrudite ali ostvarujete dobre rezultate. Imate probleme sa spavanjem, ali morate da probate da taj ritam vratite u normalu inače ćete imati manje energije. Najbolji dani su ponedeljak i petak.

Vaga

Ove nedelje za Vage će biti puno posla, ali i puno uspeha. Maštate o nekom uzbudljivom putovanju u dvoje, i sada je vreme da počnete da ga planirate. Mogući su problemi s leđima ako na poslu puno sedite. Krećite se više i istežite povremeno. Najbolji dani su četvrtak i nedelja.

Škorpija

Na poslu ćete pomoći nekoj mlađoj osobi, koja će vam biti zahvalna i želeće da vam se oduži. Ponekad i ne primećujete koliko su vaši saveti korisni drugima. Škorpije koje su krajem 2021. izašle iz neke veze, ove nedelje mogu da očekuju zanimljivo novo poznanstvo. Ljubav opet kuca na vaša vrata. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

Strelac

Ove nedelje bićete emotivniji nego inače, pa pazite kada razgovarate sa prijateljima ili kolegama. Moguće je da ćete burno reagovati na nešto što nije tako “ozbiljno” kao što se vama čini. U ljubavi ćete takođe biti osetljiviji, i biće vam potrebna podrška i pažnja. Pazite da se ne prejedate. Najbolji dani su sreda i nedelja.

Jarac

Jarčevi ove nedelje žele da budu najbolji i najuspešniji. Ambiciozni ste hvatate se u koštac sa novim projektom. To može biti nešto na poslu, ali možda i nešto vezano za uređenje vašeg doma, ako imate velike planove na tom polju. U ljubavi, moguće je dopisivanje sa nekom osobom koja vam se sviđa duže vreme. Zdravlje je odlično. Najbolji dani biće vam utorak i nedelja.

Vodolija

Pomalo ste nervozni na poslu, primećujete da se neko u vašem timu ne trudi dovoljno, a sve obaveze spadaju na vaša leđa. Ne dozvolite da vas neko tako iskorišćava. Sredinom nedelje moguć je novčani dobitak. Imaćete nekoliko glavobolja ove nedelje. U ljubavi nema promena, a najbolji dani biće vam utorak i petak.

Ribe

Već na početku nedelje desiće se nešto na poslu što će vam poprilično isisati energiju. Bićete nervozni i u sredu ćete konačno preseći i reći nekome sve što mislite. Pripazite sa unosom alkohola. U ljubavi je moguća iznenadna vest o osobi koja vam se dopada. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

Izvor: mondo.rs