Nedavno je priznao da se rasplače kad primi penziju, ali supruga je uvek uz Borisa Bizetića: Upoznajte Magdalenu (FOTO)

|

Tokom karijere duge oko 50 godina, Boris Bizetić ostavio je veliki trag na našoj javnoj sceni. Mlađe generacije pamte ga po humorističkom serijalu “BB šou”, oni nešto stariji kao frontmena benda “Rokeri s Moravu”, a tek malobrojni znaju da je upravo Boris autor brojnih evergrin kompozicija, koje su proslavile mnoge pevače.

Sa suprugom Magdalenom Tasić Bizetić, u braku je od 1978. godine.

“Svoju suprugu Magdalenu sam upoznao u školi. Imali smo nekakav sportski dan, išli smo na Košutnjak. Nosio sam gitaru oko vrata i svirao, a Magdalena je išla sa svojim društvom i u prolazu mi je stavila parče čokolade u usta, rekavši: „Jedi ovu čokoladu, nemoj da pevaš!“ I onda je pobegla. Sutradan sam je našao u školi, bila je u nižem razredu od mene. Od tada smo 52 godine zajedno, a u braku 42”, ispričao je svojevremeno Boris.

Zahvaljujući muzici Boris je obišao svet, a on je i u jeku najveće popularnosti žurio kući, kod supruge i dece, Anite i Doris.

“Ja sam sa ženom i ćerkama neprekidno provodio vreme, igrali smo se na ulici, na snegu. Iz inostranstva sam njima i sebi donosio po 50 longplej ploča, kupovao sam im poklone, sve što su hteli. Nešto malo bih donosio para od tih turneja, dok su ostali članovi grupe uvek štekali novac i sve nosili kući. Uvek sam žurio da budem s njima, meni je kafana bilo preko glave”, kaže Boris.

Nedavno se požalio da mu dođe da se rasplače kada primi penziju, kao i većini penzionera, ali Magdalena je tu kao njegova najveća podrška.

Izvor: hellomagazin.rs