Natalija ima 102 kilograma i sva je u mišićima: Ima biceps od pola metra i impozantne mere – Gde god se pojavi svi gledaju u nju

|

Natalija Kuznjecova je višestruka svetska šampionka u powerlifting-u, a gde god da se pojavi, svi pogledi su uprti u nju. Ruskinja ovih dana boravi u Crnoj Gori na Montenegro Open šampionatu, pa je njena priča zainteresovala regionalnu javnost.

Ova 31-godišnjakinju iz grada Čita poznata je i kao “ruska Amazonka”, a veoma je popularna na društvenim mrežama. Na Instagramu je prati više od milion ljudi, a ona često deli fotografije svoje nabildovane figure i isklesanih mišića, ali i detalje iz privatnog života.

Natalija je bodibildingom počela da se bavi još kao 14-godišnjakinja u želji da poveća samopouzdanje, ali se ubrzo zaljubila u teretanu i krenula sa profesionalnim takmičenjima.

“Nisam sanjala karijeru profesionalnog sportiste. Kao i mnogi, otišla sam u teretanu bez nekog željenog cilja, ali nakon tri meseca, moj trener me je pitao hoću li da učestvujem na takmičenju”, priseća se Natalija svojih početaka u sportu.

Ova dama ima impoznante mere – visoka je 173 centimetra, a brojka na vagi varira između 90 i 102 kilograma, u zavisnosti da li se sprema za takmičenje ili ne. Obim njenog bicepca iznosi neverovatnih 51 centimetar, a grudi 130 centimetra.

“Sada sam se već navikla na slavu, mnogi me ljudi prepoznaju na ulici, a to se događa gde god se pojavim”, kratko je prokomentarisala pre par godina.

Svog sadašnjeg supruga Vladislava (45) upoznala je pre 13 godina, a ni jedno ni drugo nemaju problem što Natalija ima veći biceps od njega. Uzajamna ljubav i podrška ključ su njihove stabilne veze.

Izvor: zena.blic.rs