Naslednica Željka Mitrovića objavila sjajne novosti: Cela porodica je oduševljena, napokon stiže prvenac (FOTO)

|

Najstarija ćerka Željka Mitrovića, Sandra, pokazala je više puta da je talentovana za režiju. Do sada su samo stranci imali prilike da uživaju u njenom stvaralaštvu, a onda je odlučila da priredi svoj prvi dugometražni film “Komedija na tri sprata” i pokaže ga u Srbiji, te se i naša domaća javnost upoznala sa njenim radom.

Njen prvenac je privukao veliku pažnju, te je veliki broj ljubitelja bioskopskog platna odgledalo ovo njeno ostvarenje, te su i komentari bili najčešće dobri. Ona je svojom pričom uspela da nasmeje ljude, ali i da ih istovremeno i rastuži, a kombinacija oba osećanja naterala je mnoge gledaoce da pogledaju film po nekoliko puta.

Iako još uvek ubira plodove svog rada, naslednica Željka Mitrovića se pohvalila još jednim bitnim projektom, i to na stranom jeziku.

Sandra Mitrović je režirala tri epizode američke serije Arka, koja će premijerno biti prikazana prvog februara. Radi se o naučnoj fantastici koju svi željno iščekuju da pogledaju, ali najpre roditelji ove mlade rediteljke Hani i Željko Mitrović.

Izvor: story.rs