Nakon razvoda od Đoleta, Slađi je pripala vila od 250 kvadrata: Sauna, džakuzi, teretana – Denserka je sve podredila svojim potrebama

|

Luksuzna vila na Lekinom brdu od 250 kvadrata pre nešto više od dvadeset godina postala je dom Slađane Delibašić i njenih ćerki Silvije i Marinele. Nakon razvoda od Đoleta pevačica je otišla iz kuće, ali posle zakonske podele imovine u nju se 2004. godine vratila. Nju i još dve nekretnine u dvorištu, muzički par zajedno je sazidao od prvog zarađenog novca sa nastupa 1987. godine, čega se Slađa priseća sa posebnom emocijom.

“Bila sam u šestom mesecu trudnoće kada smo se doselili ovde, novac koji smo zajedno zaradili uložili smo u sređivanje doma, a deo sredstava pozajmio nam je i moj tata. Zbog toga što smo mukotrpno zaradili novac od kojeg smo sazidali kuću, oduvek smo znali da cenimo trud i uživamo u malom raju koji smo stvorili”, ispričala je Slađa za Story.

Slađa priznaje da je od onih koji stalno vole da nešto menjaju i uređuju u svom enterijeru.

“Volim da ulažem u svoju oazu, zbog čega sam svojim ćerkama i sebi priuštila saunu, džakuzi i teretanu kako bismo uživale”, otkriva Slađa.

“Kuhinju iz Eurosalona, koja je stara oko dve decenije, nedavno sam prefarbala u belo, kao i trpezarijski sto koji je nekada bio zelen. Zbog toga što je stalno renoviram, uvek deluje kao da je nova”, kaže Slađa i dodaje:

“Prizemljem dominira bela boja, a nedavno sam kupila iste nijanse kožnu garnituru za sedenje za salon, dok je druga dnevna soba na spratu u tamnijim bojama. Ona je nekada bila okupana u crvenu, potom sam za nju odabrala žutoplavu kombinaciju, da bih na kraju došla do vizuelnog rešenja kojim dominiraju pastelnozelene nijanse zidova i bordo garnitura”, ispričala je nekadašnja lepša polovina grupe “Đogani fantastiko”.

Izvor: story.rs