Nakon raskida sa Cecom, Srejovića su spajali sa mnogima: Sve je demantovao i pokazao kome pripada njegovo srce (FOTO)

|

Posle raskida sa Cecom, Bogdan Srejović često je viđan u javnosti sa raznim devojkama. Mediji su ga spajali sa atraktivnim voditeljkama, pevačicama, rijaliti učesnicama, ali Srejović je sve informacije oštro demantovao.

Nepunih godinu dana od raskida, Bogdan se zapravo vratio sebi, svojim prijateljima, porodici i ustaljenim navikama, a u zagrljaju ćerkice Iskre, koju je dobio iz braka sa manekenkom Zoranom Tasovac, oduvek je bio najsrećniji.

I dok ga mediji skoro svakodnevno spajaju sa atraktivnim devojkama, istina je drugačija. Naime, Bogdan najveći deo vremena Bogdan provodi u društvu naslednice koja ga uvek nasmeje i razveseli. Cecin bivši okrenuo se roditeljstvu, te ne propušta niti jedan jedini ćerkin važan trenutak, od rođendana, maskembala preko priredbi i baleta, što dokazuje i nedavno objavljena fotografija na njegovom “Instagram” profilu.

Naime, Srejović se uslikao sa ćerkicom dok koračaju ulicom, a njen stajling oduševio je sve koji su videli sliku. Bogdanovo srce je puno što je otac upravo takve jedne devojčice što je i rečima opisao: “Najveća ljubav života mog”.

Izvor: story.rs