“Najviše volim da kupujem kod Kineza”: Prija priznala da ima stvari od 100 dinara – Otkrila šta je tamo kupila sinu

|

Osim što je publiku osvojila glasom, Aleksandru Prijović ljudi vole jer je slava i bogatstvo nisu poneli, te se ponaša kao sav “normalan svet”. Pre nego da se proslavi u Zvezdama Granda, ona je živela skromno, i kao i većina, kupovala u kineskim radnjama, koje posećuje i dan danas, bez obzira na sav luksuz koji može sebi da priušti.

“Kada sam bila dete, uvek sam kupovala ono što sam u tom trenutku sebi mogla da priuštim. Volim što danas mogu sve sama sebi da kupim i da sebi priuštim i neke stvari koje su možda i skuplje. I to niko ne može da mi prebaci”, rekla je Aleksandra Prijović i priznala:

“Imam stvari i od 100 dinara. Evo, priznaću ti sad nešto, ali najiskrenije. To znaju moji prijatelji, moje omiljene radnje su kineske! To moram da kažem”, istakla je pevačica.

“Pored svega što kupim i skuplje i jeftinije od stvari, ostala mi je posebna emocija kada su Kinezi u pitanju”, priznala je pevačica kroz smeh.

“Kada sam bila mala i pošto su mi roditelji bili razvedeni, uvek sam išla kod bake i deke, ali i kod tate, i uvek smo se nalazili na granici. I kada su deka i baka dolazili po mene, uvek smo u “jugu” pričali šta ćemo da kupimo kod Kineza. Meni je to nekako ostalo od detinjstva i sad kad uđem u kinesku radnju, ne znam gde pre da gledam. Odem i tri sata ne mogu da izađem iz radnje. To je neki osećaj… Bolje mi je kod Kineza nego u “Dioru”! Brže izađem (smeh)”, kaže Aleksandra, pa otkriva za kraj šta je poslednje kupila kod njih:

“Neki kostim za Akija, koji sam znala da ću tamo da nađem. Tamo sve ima”.

Izvor: blic.rs