Mrkina supruga prvi put prokomentarisala Anu Bekutu: “Ne mogu da verujem da to radi”

|

Dragana Daša Mrkonjić, zvanična supruga Milutina Mrkonjića, prvi put je u javnosti prokomentarisala njegovu dugogodišnju emotivnu partnerku, pevačicu Anu Bekutu.

Uprkos Milutinovoj odluci da živi sa Anom, Daša je bila emotivno vezana za supruga. Oduvek je poštovala Anu i njih dve imale su korektan odnos, ali sada, nakon Anine odluke da se vrati poslu, Dragana je iznela je svoje mišljenje. Iako je Mrkina želja bila da se Ana vrati svom poslu, Daša to ipak ne može da razume.

Iako mnogi misle da su njih dve u svađi, to zapravo nije tako. Daša je u Milutinu imala velikog prijatelja i prihvatila je njegov izbor da živi sa Anom. Pevačica je oduvek bila korektna prema njoj, čak joj je i pomagala kad god je bila u prilici”, priča izvor za “Svet” i dodaje:

“Ana je Daši rekla da uvek može da je pozove ako joj nešto treba i da je tu za nju i ona to jako poštuje. Samo se iznenadila kada je čula da će Bekuta ipak krenuti sa nastupima tako brzo. Divi joj se na hrabrosti, kaže: “Ne znam odakle joj snage da peva”. U prvi mah je bila iznenađena, prosto nije verovala da je to moguće, ali je shvatila da ona od toga živi”, priča izvor i dodaje da je Daša pored stana nasledila i Mrkinu penziju.

Izvor: svet-scandal.rs