“Mom sinu rodila dvoje dece, pa pobegla kod komšije”: Tužna ispovest čoveka čiju je porodicu snaja osramotila zauvek

|

Region je ostao u šoku kada je čuo tužnu priču iz doma Teofik, koji živi u zaseoku Vrnajevići kod Đurđevika u Bosni. On je sa javnošću podelio vrlo neobičnu sudbinu svog sina. Posle više od decenije života njegova snaja se preudala za komšiju i ostavila dvoje dece.

“Živela je sa mojim sinom i dvoje dece sa njim izrodila. Bili su u braku 11, 12 godine. Odvela je dete u školu i samo prešla preko ograde kod komšije i udala se za njega. Ja nisam bio tu, radio sam kad se to desilo”, ispričao je Teofil.

On napominje da su mu unuci sjajni momci, kao i da sin sam brine o njima.

“Deca ne mogu bolja biti. Jedan je prva godina srednje škole, drugi ide u sedmi razred. Sin brine o njima, a snaja živi u kući iza naše. Sin je grdan radnik, ali eto. Moja bolesna žena im kuva, svaki dan bar po dva hleba nam je potrebno”, jada se Teofil.

Kako je ova priča podigla region na noge, istražili smo zbog čega žene napuštaju muževe, a ovo je lista 10 najčešćih razloga: Prevara bilo koje vrste, osećaj da ne može da se osloni na partnera i da mu poveri tajne, izrazita dominacija supruga, osećaj da nije jedina u njegovom životu,
činjenica da suprug nema poverenja u nju, neuzvraćene emocije i suprotni planovi za budućnost.

Šta je od svega ovoga presudilo, te se snaja iz istinite priče odlučila na ovakav postupak, do sada nije poznato. Ono što je sigurno jeste da je porodicu osramotila zauvek.

Izvor: stil.kurir.rs