Mitrović ne prašta ovakav prekršaj: Jedan Zadrugar će morati da plati kaznu od milion dinara

|

Bilal Brajlović, učesnik rijalitija “Zadruga” žestoko je kažnjen odlukom Velikog šefa jer je u više navrata prekršio strogo pravilo rijalitija. Naime, zbog konstantnog iznošenja informacija iz spoljnog sveta, Bilal Brajlović je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od milion dinara.

Inače, Brajlović se na velelepno imanje uselio u petak a odmah je svima stavio do znanja da ga žene u Beloj kući ne zanimaju, naročito ne Aleksandra Nikolić jer se spekulisalo da su između njih postojale simpatije pre njegove nezgode sa nogom, zbog čega je i napravio pauzu u učešću.

“Mnogi su me savetovali da budem sa njom, možda i jeste to dobro za mene kao i priča, ali ne mogu. Nisam ni ranije. Zauzeta je… Ali nemam više te komplekse stvarno. Znam ja da mogu biti sa njima, a ko ne može? Samo onaj ko nije probao”, rekao je Bilal nedavno.

Bilal je pre nezgode sa nogom bio u emotivnoj vezi sa Majom Marinković, a po njegovom dolasku priča se zavrtela oko Milice Veselinović, te mnogi očekuju da vide šta će se dešavati dalje.

Izvor: pink.rs