Mirjana Antonović objavila fotografiju Gordane Ilić: “I ona liči na Tanju Bošković, a imaju različitog oca”

|

Kada je krenula u sudsku bobru za utvrđivanje očinstva svog naslednika Devina, bivša devojka Miroslava Ilića, Mirjana nije ni slutila da će osim sa pevačem morati bitku da bije i sa njegovom manje javnosti poznatom suprugom Gordanom Ilić.

Ne svojom namerom, već na insistiranje medija Gordana je par puta javno optužila Mirjanu da je lažljivica. Par puta ju je kontaktirala i telefonom i povišenim tonom pretila, što je ova videla kao priliku da i sama napadne ili pak proba da odbrani svog naslednika. U prisustvu advokata i preko novinara Mirjana je komunicirala sa porodicom Ilić, a budući da se sudski proces završio njoj u korist podsetila je na sve ono što u vezi njih i njihovog ponašanja ranije nije smela da komentariše.

– U životu čovek treba da smogne snage, da stane na stranu pravde i treba podržavati izmenu lošeg zakona pa šta bilo. Mnogi se nećkaju, kao ne žele nikoga da povrede, ili ne žele da se mešaju ili pak nisu sigurni, a nedužna deca i dalje, ispaštaju.

“Ovo je Gordana ilić koja je u jednom članku izjavila da iako Devin liči na Miroslava to ne znači da mu je otac. Da i ona liči na Tanju Bošković a imaju različitog oca” – prisetila se Mirjana, koja danas ponosno uzvikuje da njen sin ipak ima oca i da je njegovo ime Miroslav Ilić, kao i da na ovome očigledno neće stati.

Izvor: espreso.rs