Miloš Timotijević se tajno razveo, pa oženio drugu posle 40 dana veze: Isplivale slike sa venčanja – Mlada blista u beloj haljini

|

Skriveno i daleko od javnosti i medija razveo se Miloš Timotijević. Spekuliše se da je to učinio relativno skoro jer je o ljubavi sa Dunjom u intervjuima starim par meseci govorio sve najlepše.

Brak talentovanog umetnika, koji je trajao čak 13 godina, prekinuo se u sekundi, a nedugo potom Timotijević se zavetovao na večnu ljubav novoj izabranici, kojoj je ime Tijana i dolazi iz Portugala.

Timotijević i Tijana zabavljali su se samo 40 dana, a budući da su skladan par koji se po svemu slaže i dopunjuje, shvatili su da razloga za čekanjem nema, te da je jedini način da vezu učine još lepšom i sadržajnijom da je ozvaniče brakom. Sve ovo glumac je potvrdio na svom “Instagram” profilu i pokazao burmu uz komentar: “Zauzet”.

Kao što se vidi na jednoj od fotografija sa venčanja, proslavi je prisustvovao i njegov kolega Milan Marić. Timotijević je, što se tiče izabranice ipak ostao donekle tajnovit, te se na slici samo vidi silueta devojke u beloj haljini, ali ne i lice.

Izvor: story.rs